17.12.2015

TimoCom prejel priznanje »connect-Award 2015« podjetja TomTom Telematics

Skupen vmesnik prinaša koristi strankam podjetja TimoCom in strankam podjetja TomTom Telematics

(3)

Erkrath, 2. 12. 2015. TomTom Telematics, eden izmed vodilnih ponudnikov telematskih rešitev, je TimoComu, največji prevozniški platformi v Evropi, podelil priznanje connect-Award 2015. Priznanje v kategoriji »Mednarodni partner leta« nagrajuje zelo razširjeno uporabo vmesnika med TimoComovo platformo za sledenje TC eMap in platformo za upravljanje flote WEBFLEET®. Ob skupnih strankah povezava predstavlja odločilno prednost: ni več potrebna menjava med podjetjem TimoCom in TomTom Telematics.

Strokovnjak za telematiko, podjetje TomTom, od letos naprej podeljuje priznanja partnerskim podjetjem, ki prispevajo h kakovosti za skupne stranke. Tako je tudi v primeru podjetja TimoCom. Kot pravi Thomas Greaney (Senior Sales Engineer) iz podjetja TomTom Telematics, je prednost skupnega vmesnika na dlani: »Uporabniki naše platforme za upravljanje flote WEBFLEET se lahko s svojimi dostopnimi podatki prijavijo v TC eMap in tako neposredno vidijo položaj svojih vozil v aplikaciji TimoCom.  Zato ni več potrebno preklapljanje med WEBFLEET in TimoComom.«

Dodatna prednost je vgradnja TimoComove aplikacije Transportni barometer v programsko opremo TomTom Telematics Driver Terminals. S pomočjo TimoComove aplikacije imajo prevozniki dostop do prevozniške platforme tudi, kadar so na poti, in lahko na primer tovor poiščejo neposredno s svojo navigacijo ali ponudijo svoje kapacitete. »To pomeni več prevozniških poslov in polno natovorjena vozila. Zaradi manjšega števila praznih voženj je manj obremenjeno tudi okolje,« pravi glavni predstavnik podjetja TimoCom, Marcel Frings.

Več informacij o podjetju TomTom Telematics najdete na spletni strani www.tomtom.com/telematics

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek