09.09.2016

TimoCom priključil 200. ponudnika telematskih storitev

Funkcijo za sledenje na prevozniški platformi neprestano nadgrajujejo

(3)

Erkrath, 22. 8. 2016 – Tri leta po nadgradnji načrtovalca poti in funkcije za izračun stroškov s funkcijo za sledenje je TimoCom z Webbase priključil 200. ponudnika telematskih sistemov. Cilju, da bi pokrili območje in vsem evropskim strankam ponudili možnost, da lahko vidijo status svojih vozil znotraj prevozniške borze in posredovane informacije hitro in enostavno posredujejo naročnikom, je ponudnik IT storitev ponovno korak bližje.

Neprestana nadgradnja funkcije sledenja

Številne TimoComove stranke že uporabljajo funkcijo za sledenje, da naročniku omogočijo pregled na tem, kje se nahaja tovornjak in naloženo blago. Zahvaljujoč tej možnosti telefonsko poizvedovanje o trenutnem položaju vozila ni več potrebno.

Tako kot TimoComovo funkcijo sledenja naj bi v naslednjih letih stalno nadgrajevali celotno ponudbo največje prevozniške platforme v Evropi.

»Funkcija sledenja poleg našega imenika podjetij in Messengerja omogoča, da se znotraj prevozniške platforme še naprej mrežimo in omogočamo preglednejšo logistično verigo,« pravi TimoComov uradni govorec Marcel Frings. »V časih Industrije 4.0 je za nas zelo pomembno, da v dobro naših strank pospešujemo digitalizacijo in omogočimo projekte prihodnosti. Zanimiv začetek je na primer, da stranki telematske podatke iz različnih sistemov ponudimo na voljo v njeni najljubši aplikaciji.«

Osnovo temu je ponudnik IT storitev že uspešno ustvaril s svojo široko razpredeno ponudbo funkcij in stalno naraščajočo izbiro priključenih ponudnikov telematskih storitev.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek