30.08.2018

TIMOCOM prvič na sejmu MOS v Celju

Podjetje TIMOCOM se bo v imenu digitalizacije predstavilo na največji poslovno-sejemski prireditvi v Sloveniji od 11. do 16. 9. 2018

(1)

Erkrath, 30. 8. 2018 – Gre za premiero za TIMOCOM, saj se bo največja prevozniška platforma v Evropi prvič predstavila na MOS-u v Celju.

TIMOCOM prvič na sejmu MOS 2018 v Celju

Na sami prireditvi vas bodo pozdravili Ines Škvorc, Account Manager SEE, Jaser Ganiu, Account Manager SEE in Alen Solina, Country Manager SEE. Vsi trije predstavniki so strokovnjaki za trge jugovzhodne Evrope in se na njihovem razstavnem prostoru veselijo druženja z avtoprevozniki, špediterji ter ponudniki blaga. Na tem mestu lahko vsi obiskovalci pričakujejo novosti v zvezi s platformo, prav tako pa bodo naši predstavniki na voljo za vsa morebitna vprašanja in namige, ki se tičejo digitalnega prevozniškega poslovanja.

»Zelo se veselimo osebnega srečanja z našimi strankami na tem zelo pomembnem evropskem trgu za prevozništvo in logistiko. Prav tako se veselimo, da bomo lahko različnim interesentom podali informacije o naših produktih iz prve roke,« pravi Alen Solina, Country Manager. Zahvaljujoč TIMOCOMOVI platformi lahko postanejo mednarodni delovni procesi pri dodeljevanju tovora ali tovornega prostora učinkovitejši in potencialno prihranijo veliko časa. Tukaj nastajajo tudi novi poslovni odnosi. Zaradi omenjenih razlogov in drugih prednosti se obisk pri TIMOCOMU vsekakor izplača (dvorana L, prostor št. 11).

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek