26.07.2017

TimoComova aplikacija sedaj na voljo na napravah TomTom Bridge

Vozniki tovornih vozil se s TomTom Bridge prijavijo na največjo prevozniško platformo v Evropi

(1)

Erkrath, 26. 7. 2017 — Od meseca junija je TimoComova aplikacija na voljo na TomTom Bridge, profesionalnem terminalu voznikov proizvajalca navigacijskih sistemov TomTom. Tako se lahko vozniki tovornih vozil, ki so TimoComovi uporabniki, s svoje TomTom Bridge naprave direktno prijavijo na TimoComovo platformo — in tako tudi med potjo najdejo ustrezen tovor ali ponudijo proste kapacitete tovornega vozila.

Prevozniška platforma kot digitalna aplikacija

Vsakdo, ki je poklicno dosti časa na poti, pozna težave, ko ni mogoče pravilno obdelati in zaključiti procesov. To še posebej velja za voznike tovornih vozil, za katere je potovanje glavni del poklica. Potrebno povezavo med voznikom in pisarno ter voznikom in stranko omogoča TomTom Bridge kot profesionalni terminal za voznike. Poleg TomTom navigacije za tovorna vozila in prometnih informacij v realnem času, vsebujejo naprave na osnovi operacijskega sistema Android tudi mobilne poslovne aplikacije. Ena izmed teh aplikacij je TimoCom, največja prevozniška platforma v Evropi. Na tej lahko uporabniki »kar sproti« predisponirajo: tudi med potjo lahko enostavno in udobno poiščejo naročila prevozov po Evropi ali objavijo svoje proste kapacitete tovornih vozil na prevozniški platformi. Integrirana aplikacija je uporabna predvsem za samostojne voznike, ki si tako lahko kadarkoli priskrbijo povraten ali dodaten naklad. »To TimoComovim uporabnikom prihrani zelo veliko časa. Voznikom ni potrebno več uporabljati privatnih pametnih telefonov, da bi lahko preverili naročila prevozov — poleg tega imajo s TomTom Bridge tako navigacijo kot tudi TimoComovo aplikacijo in vse ostale aplikacije na enem mestu,« razlaga Andrea Di Domizio, Solutions Manager pri TimoComu.

TomTom Bridge —popolna kombinacija navigacije in poslovnih aplikacij

Aplikacija TimoCom predstavlja dodano vrednost strojni opremi TomTom Bridge, pravi Klaus Burgstaller: »TomTom Bridge terminali za voznike ponujajo veliko več kot le navigacijo in zemljevide. Zahvaljujoč vgrajenim aplikacijam kot sta vnos tovora in iskanje tovora podjetja TimoCom je vsak delovni dan naših strank občutno olajšan in prilagojen njihovim potrebam. Ravno to je naša misija: skupaj razvijati tehnologije od katerih imajo korist vsi.«

Od začetka meseca julija 2017 lahko uporabniki TimoComove prevozniške platforme z naročili prav tako upravljajo mobilno: nova aplikacija TC Transport Order®digitalizira naročila prevozov in poslovnim partnerjem omogoča centralno obdelavo znotraj TimoComove platforme. To bo še bolj olajšalo komunikacijo in mreženje med špediterji, prevozniki in ponudniki tovora. 

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek