12.06.2015

TimoComova borza tovora prejela priznanje

TC Truck&Cargo® je prejel oznako kakovosti združenja BME

(1)

Erkrath, 12.06.2015 – na tržišču vodilna borza tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® je prejela oznako kakovosti BME za »prevozniški nakup«. To je že drugi TimoComov izdelek, ki mu je podjetje BMEnet GmbH, hčerinsko podjetje združenja »Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.« (BME) podelilo certifikat.


»Zelo smo veseli priznanja združenja BME, saj dokazuje, da TimoComova borza tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® ne nudi le raznolike ponudbe, temveč predvsem kakovost. Kombinacija, ki je na trgu prevozniških platform edinstvena,« razlaga Marcel Frings, glavni predstavnik podjetja TimoCom. Ker je uporaba platforme za gotovinsko poslovanje odslej na voljo tudi podjetjem s področja proizvodnje in trgovine iz cele Evrope, je podjetje BMEnet GmbH, ki je odgovorno za oznake kakovosti, na podlagi objektivnih in standardiziranih kriterijev preverilo TC Truck&Cargo®.
Rezultat: »Borza tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® ponudnikom prevozniških storitev ali naročnikom omogoča dodatne možnosti poslovanja in s prevozniškim nakupom pripomore k optimalni izrabi kapacitet. Tako se izognejo dragim praznim vožnjam, kar je koristno tudi za okolje. Poleg tega TC Truck&Cargo® ponuja številne dodatke in pametne dodatne funkcije, ki TimoComovim strankam olajšajo vsakodnevno delo,« je zapisano v obrazložitvi podjetja BMEnet GmbH.
To pomeni: če nakladalna podjetja iščejo učinkovit sistem programske opreme za svojo logistiko, je TimoCom ponudnik s preverjeno kakovostjo in transparentnostjo na tržišču.

TimoCom prejel dva certifikata
Z oznako kakovosti za TC Truck&Cargo®je podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH že drugič prejelo certifikat na področju »Programske opreme in platforme.« Prej so preverili že TC eBid®, spletno platformo za razpise prevozov po vsej Evropi. Ta ima že od leta 2010 oznako kakovosti »Nakup tovora« podjetja BME. Tudi v tem primeru BME nakazuje visoko učinkovitost, enostavno uporabo in povečano transparentnost na tržišču.

BMEnet oznaka kakovosti: preverjeni standardi kakovosti
Podjetje BMEnet GmbH podeljuje oznake kakovosti za programsko opremo in platforme, ki ponujajo integrativne rešitve za optimizacijo nabave in logistike. Preverjanje temelji na standardiziranih in nevtralnih kriterijih z jasno izraženimi zahtevami. Oznake kakovosti omogočajo transparentnost na trgu pri izbiri sistemov programske opreme. Uporabniki si zagotovijo programsko opremo preverjene kakovosti, nagrajena podjetja pa lahko strankam dokažejo kakovost svojih izdelkov.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek