03.04.2014

TimoComova razpisna platforma ponovno prejela znak kakovosti

Razpisi prevozov na spletu s pomočjo TC eBid®

(3)

Düsseldorf, 19. 3. 2014. TC eBid®, platforma za razpise prevozov po Evropi, je že tretjič zapored z odliko prestala preverjanje kakovosti podjetja BMEnet GmbH (hčerinskega podjetje nemškega Združenja za nabavo in logistiko). Znak kakovosti »Tovorni nakup« lahko nosi še najmanj dve leti.

Spletno orodje ponudnika IT storitev, podjetja TimoCom, omogoča enostavnejše in gospodarnejše prevozniško poslovanje za podjetja s področja industrije in trgovine ter špediterje in ponudnike storitev. Podjetja in špedicije lahko s pomočjo TC eBid® razpišejo prevoze za delne in kompletne pošiljke. Od začetka v letu 2008 je skoraj 8.500 različnih podjetij objavilo že 22.000 razpisov.

 

S programom je mogoče doseči do 33.000 preverjenih ponudnikov prevoza po vsej Evropi. Podjetje, ki razpisuje, določi v prvem koraku podrobnosti, kot so ime, cene za prevoz ali vrsta tovora. Nato je mogoče podatke dopolniti z navedbo jezika pogajanja, načinom dodelitve naročila ali možnimi načini plačila. Priložiti je mogoče tudi datoteke v obliki PDF, kot na primer predpise za prekladanje ali določila za jamstvo. Na koncu lahko ponudnik določi, kdo lahko sodeluje na razpisu in ali je razpis lahko viden vsem TimoComovim strankam. Pred uradno objavo razpis preverijo strokovnjaki podjetja TimoCom in ga po končanem preverjanju objavijo na spletu.

 

Znak kakovosti BMEnet

Podjetje BMEnet GmbH podeljuje znake kakovosti za programsko opremo in platforme, ki ponujajo integrativne rešitve za optimizacijo nabave in logistike. Preverjanje temelji na standardiziranih in nevtralnih kriterijih z jasno izraženimi zahtevami. Znaki kakovosti omogočajo transparentnost na tržišču pri izbiri sistemov programske opreme. Uporabniki si zagotovijo programsko opremo preverjene kakovosti, nagrajena podjetja pa z znakom kakovosti strankam dokažejo kvaliteto svojih izdelkov.

 

Več informacij o podjetju in proizvodih TimoComa lahko najdete na www.timocom.si.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek