01.02.2017

Transpotec 2017: TimoCom v živo z novo funkcijo

Ekipa podjetja TimoCom bo v Italiji predstavila funkcijo za nalaganje in prenos dokumentov

(2)

Erkrath, 1. 2. 2017 – Sejem Transpotec navdušence nad logistiko ponovno vabi v Verono od 22. do 25. februarja 2017. Na največjem italijanskem sejmu prevozništva bo tudi letos razstavljal ponudnik storitev IT, podjetje TimoCom. To je izvrstna priložnost, da vam osebno razložijo delovanje nove funkcije znotraj prevozniške platforme TimoCom. Sejemska ekipa bo interesentom na razpolago tudi za vse ostale informacije v zvezi s platformo.

Doživite dodatno vrednost prevozniške platforme

TimoComovi uporabniki že od septembra pogosto uporabljene dokumente nalagajo v svoj profil podjetja znotraj platforme. S tem sami sebi in svojim poslovnim partnerjem prihranijo veliko časa pri vsakodnevnem delu in hkrati pridobivajo prednost zaradi transparentnosti – dva pomembna osnovna vidika v logistični branži.

Na sejmu Transpotec 2017 bodo Alice Perazzoli, Tommaso Magistrali in Enrico Spigolon obiskovalcem na stojnici B 5.1 v dvorani 9 v živo predstavili prednosti funkcije za nalaganje in prenos dokumentov. Obiskovalci stojnice bodo imeli tudi možnost, da ekipi podjetja TimoCom postavijo še vsa druga vprašanja v zvezi s prevozniško platformo.

Osebnega stika se še posebej veseli področni vodja za Italijo, Tommaso Magistrali: »V času sejma vedno izrabimo priložnost, da se s svojimi strankami pogovorimo na štiri oči. Njihov glas namreč že poznamo iz telefonskih pogovorov. Vsekakor je nekaj povsem drugega, da jim lahko sami na licu mesta pokažemo, kako lahko čim bolj izkoristijo funkcije na TimoComovi platformi in povečajo svoj poslovni uspeh.«

Poleg TimoComovih strank so seveda vabljeni vsi, ki so dejavni v prevozništvu, da spoznajo dodatno vrednost TimoComove prevozniške platforme. Glede spoznavanja: na sejmu Transpotec imate prav tako priložnost, da dobite več informacij o portalu TimoCom TruckBan. Na brezplačnem portalu lahko prevozniki in disponenti kadarkoli hitro in enostavno dobijo informacije o prepovedi vožnje za tovorna vozila v Evropi.

Obisk TimoComove stojnice na sejmu se splača vsem ponudnikom prevozniških in logističnih storitev. Ekipa ima ustrezno rešitev za vsakodnevne zahteve in se veseli pogovorov o logističnem poslovanju.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek