07.01.2014

Vse poti vodijo v Milano: TC eMap® nadaljuje z uspehi!

TimoCom prejel najpomembnejšo nagrado italijanske transportne branže

(3)

Düsseldorf, 11. 12 2013 – TimoCom, nemško podjetje, ki se ukvarja z IT storitvami, je z rešitvijo za izračun poti in sledenje TC eMap® ponovno doseglo zadetek v polno. Z dodelitvijo nagrade »Il Logistico dell'anno« je ponudnik borze tovora konec novembra 2013 prejel enega izmed najpomembnejših priznanj italijanske transportne branže.

Prednosti TC eMap® prepričajo


Logistično združenje Assologistica je skupaj z revijo Euromerci in organizacijo »Cultura  e Formazione – Assologistica« letos ponovno podelilo nagrado za logistiko v 7 kategorijah. TimoCom je v kategoriji »Tehnologija« žirijo prepričal s 3-v-1 rešitvijo TC eMap®. Edinstvena rešitev za sledenje prikaže vse običajne telematske sisteme na eni sami platformi in na en pogled. Na ta način prevozniškim podjetjem ni potrebno preklapljati med različnimi ponudniki in lahko udobno locirajo svoja vozila na enem samem zemljevidu. Vgrajen načrtovalec poti na TC eMap® omogoča tudi določanje poti ter stroške izbrane relacije in v realnem času prikazuje aktualne prometne informacije. »S to novo tehnologijo je optimizirana izmenjava informacij med izvajalcem in naročnikom, prevozništvo pa tako postane preglednejše, varnejše in učinkovitejše,« se zaveda Tommaso Magistrali iz podjetja TimoCom. Področni vodja za Italijo je nagrado prevzel v okviru podelitve na italijanski konferenci za logistiko v Milanu od predsednice »Cultura e Formazione – Assologistica,« Donatelle Rampinelli. Druga dobitnika večera sta med ostalimi bila tudi največja italijanska špedicija ARCESE Group, ter DHL Supply Chain Italy.

 

Bartolomeo Giachino, državni sekretar ministrstva za promet je v govoru ob podelitvi poudaril, da je Italija sicer na področju narodnega gospodarstva na osmem mestu na svetu, kljub temu pa ima italijanski transportni in logistični sektor določene slabosti. Zaradi tega naj bi v naslednjih letih sprejeli okrepljene ukrepe za spodbujanje učinkovitosti in konkurenčnosti logistične panoge. Pomemben prispevek pri doseganju teh ciljev pa že zagotavlja podjetje TimoCom s svojimi izdelki. »Nagrada je pokazala, da lahko z razvojem strokovnih rešitev povišamo produktivnost naših uporabnikov na območju celotne Evrope in da je ta uspeh cenjen tudi v transportni in logistični branži,« pravi Magistrali.

 

Več informacij o podjetju TimoCom najdete na www.timocom.si.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek