27.08.2014

Zanesljivo v prihodnost: TimoComov svet zdaj tudi mobilen

Ponudnik borze tovora omogoča brezskrbno opravljanje prevozniških naročil

(1)

Düsseldorf / Hannover, 27.08.2014 »Spremenimo prihodnost« se glasi moto letošnjega sejma »IAA Nutzfahrzeuge 2014 (IAA gospodarska vozila 2014)«, ki bo od 25. septembra do 2. oktobra 2014 v Hannovru. Kot je znano, bodo na vodilnem svetovnem sejmu mobilnosti, prevozništva in logistike, v središču pozornosti novosti iz branže. Razumljivo je, da bo tudi podjetje TimoCom Soft- und Hardware GmbH kot ponudnik borze tovora, ki je vodilna na evropskem tržišču, za premiero izbralo pravi trenutek. Ponudnik IT-storitev bo namreč predstavil nov mobilni dostop do vseh TimoComovih platform – in sicer z najvišjimi varnostnimi standardi.

 

Mobilni dostop izboljšuje možnosti poslovanja

Pri razvoju mobilne različice so bile v ospredju vsakodnevne zahteve moderne logistike. Nenazadnje se morajo dandanes vsa prevozniška podjetja hitro in prilagodljivo odzvati na spremembe. »Z mobilnim dostopom smo povečali dostopnost naše palete izdelkov - za nas je to logičen korak v mobilno prihodnost,« pravi glavni predstavnik podjetja TimoCom, Marcel Frings. Na sejmu IAA 2014 lahko disponenti, prevozniki in podjetniki s področja industrije in trgovine tudi sami doživijo mobilni dostop do TimoComovega sveta. Prednosti so na dlani, kajti za vsakodnevno delo to pomeni: s pomočjo aplikacije prevozniški barometer se lahko bodisi s pametnim telefonom ali s tabličnim računalnikom v svoj TimoComov račun prijavite vedno in povsod.

 

S TimoComom ste trikrat zaščiteni

In to še ni vse, kajti resnična novost te mobilne različice presega vse to. »Naročila prevozov morajo potekati čim bolj zanesljivo, zato smo delali na tem, da tudi pri mobilni uporabi ohranimo naše visoke varnostne standarde. V ta namen smo si ogledali obstoječe mobilne različice in varnostne mehanizme ter jih preizkusili,« pravi Frings. Ob tem je nastal zaščiten dostop s pomočjo aplikacije Transportni barometer, ki ga bo na tiskovni konferenci »Od zdaj mobilno? Toda varno!« predstavilo podjetje TimoCom pred pričetkom sejma »IAA Nutzfahrzeuge 2014«. Konferenca bo v torek, 23. septembra 2014, ob 11.45, v dvorani 17 v kongresnem centru v Hannovru. Obiskovalci sejma si lahko potem od 25. septembra dalje ustvarijo sliko, kako lahko vsakodnevno poslovanje v logistiki s pomočjo tabličnega računalnika in pametnega telefona postane še bolj učinkovito. Na stojnici C 19 v hali 13 lahko že uveljavljene programe po navodilih svetovalcev za stranke sami preizkusite na mobilnih napravah. Ne glede na to, ali uporabljate borzo tovora TC Truck&Cargo®, razpisujete prevoze na TC eBid®, uporabljate orodje za sledenje in izračun TC eMap® ali katerokoli drugo poslovno rešitev podjetja TimoCom – mobilni dostop do vseh platform bo v prihodnje zagotovo poskrbel za to, da bodo ponudniki prevozniških storitev vedno pripravljeni.

 

Več informacij o podjetju TimoCom najdete na www.timocom.si.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek