27.05.2015

Zmagovalno: razpisi prevozov na spletu s TimoComom

TC eBid® ponovno prejel pečat kakovosti BMEnet

(1)

Erkrath, 27.05.2015 – TC eBid®, platforma za razpise prevozov po celi Evropi nosi pečat kakovosti za »nakup tovora.« Pečat je podelilo podjetje BMEnet GmbH (podjetje združenja »Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.«). Že tretjič zapored je TC eBid® v preteklem letu z odliko prestal preverjanje kakovosti združenja. S tem je TimoCom Soft- und Hardware GmbH certificirano podjetje na področju »programske opreme in platforme.« Z razpisno platformo imajo nakladalna podjetja, špedicije in ponudniki prevoznih storitev priložnost, da se dogovorijo o rednih prevozniških poslih po celi Evropi.

TC eBid® spletno orodje za večjo gospodarsko učinkovitost
S TC eBid® podjetja s področja proizvodnje in trgovine kot tudi špedicije razpisujejo dolgoročna naročila za delne in kompletne tovore. Z razpisno platformo hkrati dosežejo 33.000 aktivnih in preverjenih potencialnih ponudnikov prevoza iz cele Evrope. S TC eBid® imajo TimoComove stranke priložnost za dodatne posle, varnejše načrtovanje in učinkovito izkoriščenost voznega parka. Poleg tega se izognejo težavam s praznimi tovornimi vozili. Spletna platforma poskrbi za večjo ekonomičnost in učinkovitost v prevozniškem poslovanju. 

BMEnet pečat kakovosti
Podjetje BMEnet GmbH podeljuje po prestanem preverjanju kvalitete pečate kakovosti za programske opreme in platforme. Preverjanje temelji na standardiziranih in nevtralnih kriterijih z jasno izraženimi zahtevami. V primeru uspešne certifikacije, pečat kakovosti omogoči transparentnost na trgu in zaupanje pri izbiri proizvajalcev programske opreme.

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek