23.02.2022

Možnost ocenjevanja je tukaj!

Freighttech podjetje TIMOCOM uvaja ocenjevanje po principu petih zvezdic

Funkcija ocenjevanja TIMOCOM

Erkrath, 23. 2. 2022 – TIMOCOM v svojem sistemu pametne logistike sedaj omogoča ocenjevanje med poslovnimi partnerji. IT-podjetje tako ni le izpolnilo velike želje svojih strank, temveč ustvarja tudi dodano vrednost v svojem sistemu pametne logistike. »V zasebnem življenju se skoraj nikoli ne odločimo za nakup izdelka, ne da bi si prej ogledali ocene drugih kupcev. Naše stranke lahko odslej pri izbiri svojih poslovnih partnerjev upoštevajo tudi mnenja ostalih uporabnikov,« pravi Gunnar Gburek, predstavnik podjetja TIMOCOM.

»Glede na dolge plačilne roke v logistiki dajemo našim strankam ustrezen časovni okvir za medsebojno ocenjevanje,« Gunnar Gburek, predstavnik podjetja TIMOCOM

Da bodo ocene koristile mreži kot celoti, morajo biti poštene in iskrene. Zato je ocenjevanje omogočeno uporabnikom v okviru aplikacije Naročila prevozov. Gburek: »Na ta način lahko zagotovimo, da oceno podajo le uporabniki, ki so ali so bili v poslovnem razmerju.« Naročnik prevoza lahko oceni komunikacijo s pogodbenim partnerjem, pravočasnost naklada in razklada ter ravnanje s tovorom in dokumenti. Izvajalci prevoza poleg komunikacije ocenjujejo tudi spoštovanje pogodbenih dogovorov in pravočasnost plačil.

Dolgi plačilni roki podaljšujejo obdobja ocenjevanja

Načeloma lahko vsak uporabnik oceni svoje poslovne partnerje, če je z njimi v poslovnem razmerju preko aplikacije Naročila prevoza. Funkcija se aktivira takoj, ko je prevoz končan, torej ko je blago raztovorjeno. Poslovne partnerje je mogoče oceniti do 104 dni po raztovarjanju. »Glede na dolge plačilne roke v logistiki dajemo našim strankam ustrezen časovni okvir za medsebojno ocenjevanje,« pojasnjuje Gburek. »Navsezadnje je dejavnik plačila bistvenega pomena za zadovoljstvo ponudnika prevoznih storitev.«

Uporabnikom sistema lahko  njihovo kakovost in zanesljivost sedaj potrdijo njihovi poslovni partnerji, tisti, ki iščejo nove poslovne partnerje, pa lahko pri sprejemanju svojih odločitev upoštevajo izkušnje drugih podjetij. »Nestrpno pričakujemo odzive naših strank na novo funkcijo,« pravi Gburek.

Več informacij o možnosti ocenjevanja najdete na https://www.timocom.si/smart-logistics-system/ocenjevanje

Prenesi izjavo za javnost
Na začetek