Mi smo TIMOCOM

Mi smo TIMOCOM

Kot digitalen trg z borzo tovora podpiramo podjetja iz proizvodne in trgovinske dejavnosti ter špediterje in prevoznike pri urejanju transportnih naročil v cestnem tovornem prometu. Naš cilj je optimizirati logistične procese naših strank in jim s tem prihraniti čas in denar.

  • Vsak dan skoraj 1 milijon mednarodnih ponudb tovora in tovornega prostora
  • + 214.000 tovornjakov s funkcijo sledenja v cestnem tovornem prometu

Najpomembnejši produkti in storitve na trgu TIMOCOM

Trg TIMOCOM ponuja različne produkte in storitve. Veliko vrednost daje intuitivna uporaba, da lahko naši uporabniki lažje obvladajo svoje logistične izzive.

Storitve z dodano vrednostjo


  • Poleg velikega števila produktov TIMOCOM ponuja tudi tako imenovane storitve z dodano vrednostjo, s katerimi so logistični procesi še bolj učinkoviti in fleksibilni.
  • Z zavarovanjem prevoza blaga pri našem partnerju SCHUNCK Group lahko stranke hitro in enostavno zavarujejo posamezne tovore neposredno na borzi tovora.
  • Naša storitev mednarodne izterjave hitro in zanesljivo stoji ob strani našim strankam, ko njihovi poslovni partnerji zamujajo s plačilom. Da bi se izognili pravnemu sporu, poskrbimo za hitro in poceni izvensodno rešitev.
Storitve z dodano vrednostjo (1)

Podjetju TIMOCOM zaupa mednarodna mreža že več kot 55.000 strank

IBIS pekovski izdelki Andrea Schumm

»S trgom podjetja TIMOCOM je iskanje prostega tovornega prostora in prevoznikov lažje, pri tem pa prihranimo ogromno časa.« Andrea Schumm, Komercialna vodja pekovskih izdelkov IBIS

To so podjetja, ki že uporabljajo borzo TIMOCOM

timocom-logo-stranke-wemas
timocom-logo-stranke-zalando
timocom-logo-stranke-aurora
timocom-logo-stranke-glass-ag
timocom-logo-stranke-leckerland
timocom-logo-stranke-linnenbecker

Preizkusite TIMOCOM zdaj in preizkusite prednosti naše programske opreme za digitalno logistiko.

Na začetek