Odpovedana potovanja in težave s prevozom so stvar preteklosti

Podjetje Thermia se je pogosto soočalo z izzivi v dobavni verigi. Iskali smo učinkovito in zanesljivo upravljanje transporta naših izdelkov. Trg podjetja TIMOCOM nudi ključno podporo pri reševanju težav, kot so odpovedane vožnje ali težave s prevozom. Nepričakovani dogodki, kot so tehnične težave z vozili ali prometne težave, lahko povzročijo odpovedi ali spremembe načrtovanih dostavnih poti. To lahko povzroči zamude pri dobavah in moti celotno dobavno verigo. TIMOCOM-ova tehnologija nam omogoča hiter odziv in enostavno komunikacijo.

Za učinkovito in zanesljivo upravljanje transporta naših izdelkov smo postavili določene zahteve. Naš cilj je, da vsem zagotovimo hitro in zanesljivo dostavo po sprejemljivih cenah. Poleg tega je potrebna prilagodljivost, zanesljiva komunikacija in trajnost v logističnem procesu.

 

"Potrebujemo hitro in zanesljivo dostavo, dostopne cene, prilagodljivost ter zanesljivo komunikacijo in trajnost v logističnih storitvah."

Kamelia logo

Izzivi:

  • Iskanje zanesljivega sistema za optimizacijo dobavne verige

  • Potreba po hitri in zanesljivi dostavi po dostopnih cenah

  • Iskanje rešitev za zanesljivo komunikacijo in prilagoditev v logističnih procesih.

Rezultati:

  • Uvedba sistema TIMOCOM za hitrejši odziv in enostavnejšo komunikacijo

  • Povečana učinkovitost logističnih procesov z digitalizacijo in izkoriščanjem naročil prevozov

  • Optimizacija stroškov, večja zanesljivost načrtovanja dostave in večje število naročil.

Thermia doo

Optimizacija logistike z digitalizacijo in inovativnimi orodji

Podjetje Thermia se je pogosto soočalo s številnimi izzivi v logistični verigi, vključno z odpovedanimi vožnjami in težavami pri prevozu. Trg podjetja TIMOCOM nam je s svojo tehnologijo, ki omogoča hiter odziv in preprosto komunikacijo, zagotovil ključno podporo pri reševanju teh težav.

Rešitve, kot so digitalizacija procesov, uporaba naročil prevozov in uvedba funkcije ocenjevanja, so nam pomagale optimizirati logistične procese in izboljšati kakovost storitev našega podjetja.

Od uvedbe sistema TIMOCOM smo opazili povečano učinkovitost in dobičkonosnost. Prihranili smo čas, optimizirali stroške, izboljšali zanesljivost načrtovanja dostave in povečali število naročil. Na splošno smo dosegli znatne izboljšave v poslovanju.

Thermia Factory

Thermia d.o.o. za proizvodnjo in obdelavo kovin

Podjetje Thermia d.o.o. je specializirano za proizvodnjo in obdelavo kovin, s posebnim poudarkom na kaminih, dimnikih in drugih kovinskih izdelkih. Naše strokovno znanje je usmerjeno v zagotavljanje sodobnih oblikovalskih rešitev ali preoblikovanj z visokoserijsko proizvodnjo.
Z obsežnim industrijskim razvojem na področju obdelave pločevine nam je uspelo osvojiti najzahtevnejše evropske trge s kakovostjo izdelave in prilagoditvijo strankam. Naša ponudba vključuje vrhunske kamine, dimnike in različne kovinske izdelke, ki jih distribuiramo po vsej Evropi.
Osrednji položaj v Evropi nam omogoča hiter dostop do vseh držav na celini, kar pomeni hitro in ekonomično dostavo naših izdelkov. Z zmogljivostjo proizvodnje 30.000 kaminov in 500.000 elementov dimniškega programa na leto smo tehnološko opremljeni in pripravljeni, da zadovoljimo najzahtevnejše potrebe trga.
Odločitev za uporabo TIMOCOM-ovega sistema je bila rezultat temeljite raziskave razpoložljivih možnosti na trgu. TIMOCOM se je zaradi svojega ugleda, funkcionalnosti sistema in obsežne mreže partnerjev izkazal za optimalno rešitev. Naše izkušnje s podjetjem TIMOCOM so bile od takrat zelo pozitivne, gospa Monika pa je bila naša kontaktna oseba med postopkom registracije.
Vsem, ki iščejo prevozniško rešitev z visoko stopnjo zanesljivosti, izkušenj in tehnoloških inovacij, ki podpirajo dolgoročne poslovne cilje, toplo priporočamo sistem TIMOCOM. Zaradi naših izredno pozitivnih izkušenj z njihovimi storitvami niso le zanesljivi, ampak tudi nepogrešljivi partner pri optimizaciji logističnih procesov. TIMOCOM ni le rešitev, ampak strateški partner, ki prispeva k uspehu našega podjetja.

Prepričajte se sami in brezplačno preizkusite tržišče. Tako preprosto je:

Na začetek