TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.

Sporočila za medije Aktualne informacije

Dobrodošli na strani z novicami podjetja TimoCom. Tukaj najdete aktualne informacije za javnost o različnih temah v zvezi s podjetjem TimoCom, našimi strankami in branžo. V naši Medioteki lahko brezplačno prenesete slike za objavo.

Vse novosti na enem mestu

Želite še več novosti? Potem poiščite informacije o aktivnostih na socialnih omrežjih, prijavite se na naše e-novice ali stopite v stik z našim kontaktom za novinarska vprašanja.

Erkrath, 21.9.2016 – Obstaja beseda s 14 črkami, ki jo v prevozniški in logistični branži vedno pogosteje uporabljajo in je kmalu ne bo več mogoče odmisliti iz besednega zaklada ali iz podjetja. Govorimo o »digitalizaciji«. Ta postaja vedno bolj nepogrešljiva. Da bi ohranila prednost pred konkurenco, morajo podjetja že zdaj začeti z ... naprej

Zdi se, kot da digitalne preobrazbe ni mogoče ustaviti, vendar kaj pravzaprav slednje pomeni za podjetje in kakšne možnosti ter tveganja prinaša? Uradni govorec podjetja TimoCom Marcel Frings in Marcel Milbrandt iz podjetja CenterDevice sta skupaj osvetlila to temo.

... naprej

Transportni leksikon – Odgovori na temo transporta

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.