TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.

Sporočila za medije Aktualne informacije

Dobrodošli na strani z novicami podjetja TimoCom. Tukaj najdete aktualne informacije za javnost o različnih temah v zvezi s podjetjem TimoCom, našimi strankami in branžo. V naši Medioteki lahko brezplačno prenesete slike za objavo.

Vse novosti na enem mestu

Želite še več novosti? Potem poiščite informacije o aktivnostih na socialnih omrežjih, prijavite se na naše e-novice ali stopite v stik z našim kontaktom za novinarska vprašanja.

Erkrath, 13. 10. 2016 – Ponudnik IT storitev, podjetje TimoCom, je na 66. sejmu IAA gospodarska vozila v Hannovru sodelovalo kot razstavljavec. Na sejmu, ki je vodilni na svetu za prevozništvo, logistiko in mobilnost, je hitro postalo jasno, da je največja prevozniška platforma v Evropi pripravljena na digitalno logistiko prihodnosti.

... naprej

TimoCom, največja transportna platforma v Evropi in Daimler FleetBoard, eden vodilnih ponudnikov telematike za tovornjake in avtobuse v Evropi, odslej sodelujeta. Razlog za sodelovanje je sveže razvita FleetBoard trgovina za aplikacije, ki je bila prvič predstavljena na sejmu gospodarskih vozil IAA 2016 in bo na voljo od leta 2017 dalje. Tudi ... naprej

Erkrath, 21.9.2016 – Obstaja beseda s 14 črkami, ki jo v prevozniški in logistični branži vedno pogosteje uporabljajo in je kmalu ne bo več mogoče odmisliti iz besednega zaklada ali iz podjetja. Govorimo o »digitalizaciji«. Ta postaja vedno bolj nepogrešljiva. Da bi ohranila prednost pred konkurenco, morajo podjetja že zdaj začeti z ... naprej

Transportni leksikon – Odgovori na temo transporta

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.