TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.

Sporočila za medije Aktualne informacije

Dobrodošli na strani z novicami podjetja TimoCom. Tukaj najdete aktualne informacije za javnost o različnih temah v zvezi s podjetjem TimoCom, našimi strankami in branžo. V naši Medioteki lahko brezplačno prenesete slike za objavo.

Vse novosti na enem mestu

Želite še več novosti? Potem poiščite informacije o aktivnostih na socialnih omrežjih, prijavite se na naše e-novice ali stopite v stik z našim kontaktom za novinarska vprašanja.

Erkrath, 21.02. 2017 – Določila o prepovedih vožnje za tovorna vozila v Evropi so zelo zapletena. Prepoved vožnje za tovorna vozila v različnih državah se uporablja na določenih relacijah, cestah in avtocestnih odsekih in celo ob točno določenem času. Ohraniti pregled nad vsem tem se zdi skoraj nemogoče. Da bi to spremenili, so pri podjetju TimoCom razvili pregleden ... naprej

Erkrath, 1. 2. 2017 – Sejem Transpotec navdušence nad logistiko ponovno vabi v Verono od 22. do 25. februarja 2017. Na največjem italijanskem sejmu prevozništva bo tudi letos razstavljal ponudnik storitev IT, podjetje TimoCom. To je izvrstna priložnost, da vam osebno razložijo delovanje nove funkcije znotraj prevozniške platforme TimoCom. Sejemska ... naprej

Erkrath, 30.01.2017 – V hitrem tempu prevozništva izvajalci naročil dobijo nižje marže in so pod velikim časovnim pritiskom. Če se pojavijo še dolgovi zaradi palet, se lahko naročilo hitro spremeni v negativno poslovanje. TimoComov odvetnik Alexander Oebel je največje težave pri menjavi palet zbral v petih točkah:

... naprej

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.