TimoCom Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.

Sporočila za medije Aktualne informacije

Dobrodošli na strani z novicami podjetja TimoCom. Tukaj najdete aktualne informacije za javnost o različnih temah v zvezi s podjetjem TimoCom, našimi strankami in branžo. V naši Medioteki lahko brezplačno prenesete slike za objavo.

Vse novosti na enem mestu

Želite še več novosti? Potem poiščite informacije o aktivnostih na socialnih omrežjih, prijavite se na naše e-novice ali stopite v stik z našim kontaktom za novinarska vprašanja.

Erkrath, 3. 11. 2016 – Evropalete so trenutno zelo priljubljene. Vsekakor bolj v spremenjeni obliki, na primer pohištva, kot so mize, klopi ali regali v »industrijskem slogu«. V svetu prevozništva, od koder izvira prvotni namen ... naprej

TimoCom, največja evropska prevozniška platforma, z različnimi aplikacijami za optimalno izrabo kapacitet tovornih vozil pomembno prispeva k varovanju okolja. Kako uporaba logistične programske opreme vpliva na emisije CO2 in ekonomičnost, je pred kratkim raziskalo italijansko podjetje GreenRouter in rezultat je bil obetaven.

... naprej

Transportni leksikon – Odgovori na temo transporta

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.