TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogočen v vašem brskalniku.

Zato je obseg funkcij na tej spletni strani zmanjšan. Da bi povečali obseg uporabe in udobje, začasno aktivirajte JavaScript v nastavitvah brskalnika.


TIMOCOM mobilno

Aplikacija za tablične računalnike in pametne telefone. Vse TIMOCOMove storitve uporabljajte mobilno

Največjo prevozniško platformo v Evropi lahko imate vedno in povsod s seboj! Čisto enostavno: prenesite si TIMOCOMovo aplikacijo Transportni barometer – omogoča vam mobilni dostop do vseh naročenih TIMOCOMovih izdelkov! Vseeno ali gre za prevozniško borzo, razpisno platformo, platformo za sledenjeborzo skladišč ali prevozniški imenik – s to aplikacijo se lahko prijavite v vaš TIMOCOMov račun tudi ko ste na poti in lahko disponirate od povsod.*

AppStores QR-Code

Vaše prednosti

  Dostop do vseh storitev v vašem računu TIMOCOM Account, tudi ko ste na poti
  Kadarkoli se lahko odzovete na poslovno priložnost
  Mobilno iskanje tovora in objava ponudb tovornih vozil po vsej Evropi
  Zahvaljujoč GPS sledenju vozilom vedno veste, kje se nahajajo vaša vozila, ne glede na to, kje ste vi
  Vedno lahko sodelujete na razpisih za prevoze
  Fleksibilne ponudbe skladiščnih površin in hitro iskanje prostih skladišč
  S pomočjo podatkov o prevozniških in logističnih podjetjih v TC Profile® se lahko mobilno povezujete

Bodite vedno in povsod aktivni na tržišču

Vse TIMOCOMove storitve uporabljajte mobilno – aplikacija TIMOCOM Transportni  barometer

TIMOCOMov mobilni dostop je integriran v aplikacijo Transportni barometer. Zato so vam na voljo tudi aktualni podatki o trgu cestnega prevozništva v Evropi. Tako pri pogajanjih za ceno na licu mesta lažje podprete svoje argumente. S TIMOCOMovo mobilno različico ste vedno in povsod pripravljeni na uporabo – naslednja poslovna priložnost leži na dlani in je oddaljena le en klik.

*Za uporabo prek mobilne naprave je potrebna registracija osebnega računalnika. Za vse ostale naprave je potreben dodaten račun TIMOCOM Account.

TIMOCOMov prevozniški barometer

Prevozniški barometer prikazuje aktualno stanje ponudb tovora in tovornih vozil na evropskem trgu cestnega prevozništva. Prikazuje trenutno stanje evropskega prevozništva in logistike. S pomočjo prevozniškega barometra lahko disponenti v pisarni ocenijo, kakšno je stanje tovora in tovornih vozil v drugih državah. S to informacijo se lahko podjetja hitreje odzovejo na nihanja cen in lažje načrtujejo svoje dispozicije. Zahvaljujoč svoji sporočilnosti, je prevozniški barometer močan instrument za oblikovanje tržnih cen.

TimoComov prevozniški barometer – praktično orodje za večjo preglednost in transparentnost

Kako podatki ostajajo ažurni

TIMOCOM kot vodilno podjetje na trgu med evropskimi borzami tovora in tovornih vozil ima vsako sekundo na razpolago obsežne podatke. 750.000 ponudb tovora in tovornih vozil iz borze TC Truck&Cargo®, ki jih dnevno objavlja 127.000 uporabnikov, je dnevno obdelanih in skoraj istočasno vizualiziranih za prevozniški barometer.

Strinjam se, da spletna stran uporablja piškotke za analizo, prilagoditev vsebine in oglasov.